Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Hide Buttons

Home » Mihai&Diana, Nunta in Slobozia

Mihai&Diana, Nunta in Slobozia

Daca am avut o nunta intr-un lan de maci, a trebuit sa fac una si intr-un lan de floarea soarelui. De fapt chiar aceasta a fost tematica nuntii lor! Mai ramane sa fac o nunta intr-un lan de porumb…nu stiu cum ar iesi dar promit ca imi voi da toata silinta daca va fi sa fie vreodata :)
Pe Mihai il stiu de multa vreme,fiind concitadini astfel incat am fost foarte bucuros cand mi-a spus ca vrea sa ii fotografiez eu nunta. Si surprizele placute pentru mine au tinut pe tot parcursul,au fost un cuplu perfect, pe care i-am fotografiat cu usurinta,iar nunta lor in traditie macedoneana a fost plina de obiceiuri noi care m-au scos intr-un fel din rutina, de la “”impodobirea steagului””, merele din cruce,binecuvantarile pline de emotii pe care le-au dat parintii pina la misterioasele dansuri macedonene ce au tinut pina in zori…
Am selectat pentru blog cu mare greutate acest set de fotografii pentru ca toate sunt interesante si cu taina lor,le las sa va incinte si pe voi asa cum m-au incintat pe mine !

Comments

comments


up

Comments are closed.